artikel

Vi går framåt framåt i täta led oss kan ingen trycka ner!!!

Räkningen av EU-valets röster pågår som bäst! För vänsterpartiet ser utfallet ut att bli marginellt bättre med en ökning på 0,6 procentenheter jämfört med EU-valet 2009. Det ger ingen ändring i antal mandat men är ändå ett tecken på att Vänsterpartiet behövs och att det arbete vi lägger ner faktiskt ger resultat! Sedan igår har människor hört av sig till oss och vill diskutera valutgången och det faktum att nu partier med rasistiska inslag tagit plats även i Europas parlament! Detta visar att vi behöver bli fler och Vänsterpartiet Falköping välkomnar alla som ställer sig bakom vår politiska ideologi. Vi syns officiellt nästa gång under nationaldagsfirandet i Plantis den 6 juni mellan kl 11-15. Vi serverar fika och delar ut vårt rykande färska valmanifest. Kom dit och prata med oss! Kom som du är och bli en av oss! Varmt välkommen!

Dela den här sidan:

Kopiera länk