artikel

EN KNAPP VECKA KVAR

Nu är det bara sex dagar kvar tills vi vet vilka som kommer att styra Sverige fyra år framåt. Det är ett mycket viktigt val. Viktigt för alla de som lever på marginalerna. Fyra år till med en högerstyrd allians betyder fler skattesänkningar för de som redan har gott om pengar. Det betyder en nermontering av vår gemensamma välfärd till fördel för riskkapitalbolag. Det kommer att betyda ökad segregattion i samhället. Det kommer att betyda en urholkning av arbetsrätten.

Känner en stor oro inför framtiden samtidigt som jag känner ett hopp över att människor genomskådat högerpolitiken. Jag har träffat så många trevliga människor i den här valrörelsen som vill ha ett mer solidariskt och mänskligare samhälle. Om alla ni övertalar någon som inte tänker rösta tror jag att vi fixar det här. Vi önskar varandra lycka till.

Inger Lilja

Dela den här sidan:

Kopiera länk